Micuo Iwata wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Micuo Iwata

Narození:
Místo:
Tokorozawa
Země:
Věk:
51 let

Micuo Iwata (Mitsuo Iwata) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.7.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Micuo Iwata 2017, 2018 - Wikipedie info)

Micuo Iwata - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
(2016) - Sakamoto Desu ga? (TV seriál)
(2016) - Bakuon!! (TV seriál)
(2015) - Yoru no Yatterman (TV seriál)
(2015) - Ninja Slayer From Animation (TV seriál)
(2014) - World Trigger (TV seriál)
(2014) - Shirobako (TV seriál)
(2014) - Ore, Twintail ni narimasu. (TV seriál)
(2014) - Mahō shōjo taisen (TV seriál)
(2014) - Kill la Kill: Sayonara wo mō ichido
(2014) - Initial D Final Stage (TV seriál)
(2014) - Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
(2013) - Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
(2013) - Meganebu! (TV seriál)
(2013) - Kill La Kill (TV seriál)
(2012) - Initial D Fifth Stage (TV seriál)
(2011) - Shakugan no Shana III - Final (TV seriál)
(2011) - Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
(2011) - Deadman Wonderland (TV seriál)
(2010) - Yondemasu yo, Azazel-san.
(2010) - Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
(2010) - Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
(2009) - Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
(2009) - Shangri-La (TV seriál)
(2009) - Shakugan no Shana S
(2009) - Kūchū buranko (TV seriál)
(2008) - Gekijōban Major: Yūjō no Winning Shot
(2007) - Tokyo Marble Chocolate
(2007) - Shakugan no Shana II - Second (TV seriál)
(2007) - Koi suru tenshi Angelique: Kagayaki no ashita (TV seriál)
(2007) - Hayate no gotoku! (TV seriál)
(2007) - Getsumen to heiki Mina (TV seriál)
(2007) - Gekijōban Shakugan no Shana
(2007) - Bokusatsu tenshi Dokuro-chan Second
(2006) - Top wo nerae! & Top wo nerae 2! Gattai gekijōban!!
(2006) - Paprika
(2006) - Meitantei Conan: Tantei-tachi no requiem
(2006) - Koi suru tenshi Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
(2006) - Gekijōban dōbutsu no mori
(2006) - D.Gray-man (TV seriál)
(2005) - Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
(2005) - Shakugan no Shana (TV seriál)
(2005) - Sentō yōsei shōjo tasukete! Mave-chan
(2005) - MÄR (TV seriál)
(2005) - Gun x Sword (TV seriál)
(2005) - Bokusatsu tenshi Dokuro-chan (TV seriál)
(2004) - Transformers: Energon (TV seriál)
(2004) - Top wo nerae 2! Diebuster
(2004) - Stratos 4
(2004) - Sensei no o-jikan: Doki doki school hours (TV seriál)
(2004) - Ninin ga Shinobuden: The Nonsense Kunoichi Fiction (TV seriál)
(2004) - Hikaru no go - Hokuto hai eno michi
(2004) - Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
(2004) - Dead Leaves
(2004) - Black Jack (TV seriál)
(2004) - Beck (TV seriál)
(2004) - Angelique
(2003) - Stratos 4 (TV seriál)
(2003) - Onegai Twins (TV seriál)
(2002) - Power Stone (TV seriál)
(2002) - Onegai Teacher (TV seriál)
(2002) - Nurse Witch Komugi-chan Magikarte
(2002) - Kōkō tekken-den Tough Round 3
(2002) - Kōkō tekken-den Tough Round 2
(2002) - Kōkō tekken-den Tough Round 1
(2002) - Digimon - hranice (TV seriál)
(2002) - Angelique: Twin Collection
(2001) - Vandread: The Second Stage (TV seriál)
(2001) - Time Stranger Kyoko: Chocola ni omakase!
(2001) - Project ARMS (TV seriál)
(2001) - Initial D: Third Stage
(2001) - Chiccha na yuki tsukai Sugar (TV seriál)
(2001) - Hikaru no go (TV seriál)
(2001) - Cyborg 009 (TV seriál)
(2001) - Angelique: Seichi yori ai wo komete
(2000) - Vandread (TV seriál)
(2000) - Strange Dawn (TV seriál)
(2000) - Inu Yasha (TV seriál)
(2000) - Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
(2000) - Angelique: Shiroi tsubasa no Memoire
(1999) - Transformers: Beast Wars Metals (TV seriál)
(1999) - Tenshi ni narumon! (TV seriál)
(1999) - Oruchuban Ebichu (TV seriál)
(1999) - One Piece (TV seriál)
(1999) - Melty Lancer
(1999) - Initial D: Second Stage (TV seriál)
(1998) - Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)
(1998) - Jikū tantei Genshi-kun (TV seriál)
(1998) - Initial D (TV seriál)
(1998) - DT Eightron (TV seriál)
(1998) - Beast Wars Second: Chō seimeitai Transformers - Lio Convoy kiki ippatsu!
(1998) - Aa! Megami-sama: Chichaitte koto wa benri da ne (TV seriál)
(1997) - Yūsha ō GaoGaiGar (TV seriál)
(1996) - Detektiv Conan (TV seriál)
(1996) - Boku no Marie
(1995) - Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
(1995) - Golden Boy: Sasurai no o-benkyō yarō
(1995) - DNA²: Dokokade nakushita aitsu no aitsu (1995)
(1994) - Dôkyûsei
(1994) - DNA²: Dokokade nakushita aitsu no aitsu (TV seriál)
(1993) - Oshare kozō wa hanamaru
(1993) - Musekinin kanchō Tylor (TV seriál)
(1992) - Nozomi Witches
(1991) - Koko wa Green Wood
(1989) - Megazone 23 III
(1988) - Akira
(1986) - Outlanders
(1986) - Jikû no tabibito
(1985) - Urusei yatsura 3: Remember My Love

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Micuo Iwata 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 31.7.1967 ve městě Tokorozawa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Micuo Iwata

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Micuo Iwata
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°35’
 
LunaLuna:
Býk
29°29’
 
MerkurMerkur:
Rak
18°05’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°42’
 
MarsMars:
Štír
5°47’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°42’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°25’
R
UranUran:
Panna
21°57’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
R
PlutoPluto:
Panna
18°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°07’
R
Černá LunaLilith:
Beran
24°08’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°29’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »