Roman Zach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roman Zach

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec

Roman Zach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roman Zach 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roman Zach
datum narození v roce *1973
(herec, instagram)

Roman Zach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Czech Grand Design za rok 2015 (TV pořad)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Trapný padesátky (TV seriál)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2016) - Já, Olga Hepnarová
(2016) - Jako z filmu
(2015) - Ceny Czech Grand Design 2014
(2015) - The Tap Tap - Mikulášská v Opeře (koncert)
(2014) - Ceny Czech Grand Design 2013
(2014) - The Tap Tap v Opeře (koncert)
(2014) - Fair Play
(2013) - Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
(2013) - Srdce temnoty (divadelní záznam)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
(2013) - Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
(2013) - Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Jak na Internet (TV seriál)
(2011) - 31 konců/31 začátků
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2010) - Ženy v pokušení
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Hlava-ruce-srdce
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Pouta
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2006) - TýTý 2005
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Štěstí
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Vaterland - Lovecký deník
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Únos domů
(2001) - Trosečník
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Naše děti
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Vražedná přehlídka
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1999) - Totem, tabu a andělé
(1998) - Game Page
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1995) - O Šedivákovi

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roman Zach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roman Zach - herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roman Zach

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Roman Zach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°19’
 
LunaLuna:
Štír
26°40’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°12’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°24’
 
MarsMars:
Ryby
25°06’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
11°50’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
23°52’
 
UranUran:
Váhy
19°00’
R
NeptunNeptun:
Střelec
5°37’
R
PlutoPluto:
Váhy
1°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
8°35’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°11’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »