Stano Král wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stano Král
(Stanislav Král)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, moderátor, dabér

Stano Král - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stano Král 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Stano Král
datum narození v roce *1960
(herec, moderátor, dabér, instagram)

Stano Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Vdova (TV seriál)
(2014) - Superhrdinovia (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2012) - Dr. Dokonalý (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2009) - Bez servítky
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Normálna rodinka (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2003) - Cittadella, La (TV seriál)
(1999) - Kaviareň Slávia
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Eros a Psyché
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Čarovné kresadlo
(1989) - Turandot
(1989) - Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
(1988) - Rýchliková rozprávka
(1988) - Parazit
(1988) - Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
(1988) - Dunajské rozprávky
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Kvočka
(1987) - Hľadanie šťastnej chvíle
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Môj medvedík Móric (TV seriál)
(1985) - Meč Kusanagi
(1985) - Dym nad horou
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Konečne bude mier
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Cesta životom
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Strapatí gentlemani
(1983) - Sen noci májovej
(1983) - Dva kluci v palbě
(1981) - Katera
(1971) - Vtipnejší vyhráva

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stano Král 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stano Král - herec, moderátor, dabér

se narodil v roce *1960 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stano Král

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Stano Král
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°16’
 
LunaLuna:
Beran
24°38’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°22’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°02’
 
MarsMars:
Rak
18°06’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°44’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°58’
 
UranUran:
Lev
25°48’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°53’
 
PlutoPluto:
Panna
8°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°03’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°57’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »