Wes Studi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wes Studi
(Wesley Studie)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nofire Hollow
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Wes Studi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wes Studi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Wes Studi
datum narození 17.12.1947
(herec, instagram)

Wes Studi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Timberwolf
(2016) - Terra Infirma
(2017) - Palominas
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2015) - Ronnie BoDean
(2015) - The Condemned 2
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Into the Americas
(2014) - Cesta do Palomy
(2014) - Penny Dreadful (TV seriál)
(2013) - Vlkodlak: zabijácký virus
(2013) - Sugar
(2012) - V tátově stínu
(2011) - 1320
(2011) - Hell on Wheels (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Capturing Avatar
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - The Undying
(2009) - Kings (TV seriál)
(2009) - The Hunter's Moon
(2009) - Freedom Riders (TV seriál)
(2009) - Dobrodružství severu 3D
(2009) - Avatar
(2008) - Three Priests
(2008) - The Only Good Indian
(2008) - Older Than America
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Comanche Moon (TV seriál)
(2007) - Mé srdce pohřběte u Wounded Knee
(2007) - Cosmic Radio
(2006) - The Trail of Tears: Cherokee Legacy
(2006) - Making 'The New World'
(2006) - Muž proti muži
(2005) - Zázrak u Sage Creek
(2005) - Opravdové zvíře
(2005) - Nový svět
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2004) - A Thief of Time
(2003) - Images of Indians: How Hollywood Stereotyped the Native American
(2003) - The Ugly One: Thor's Revenge
(2003) - Společná řeč
(2003) - Osamělý strážce
(2003) - Coyote Waits
(2002) - Skinwalkers
(2002) - Oheň
(2002) - Neporazitelný
(2001) - Sze Bei
(2001) - Vánoce v oblacích
(2001) - Ice Planet
(2001) - Cesta ke spáse
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Mystery Men
(1998) - Soundman
(1998) - Chobotnice
(1998) - Bílý Indián
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - The Killing Jar
(1996) - Šílený kůň
(1996) - Lone Justice 3
(1995) - 500 Nations (TV seriál)
(1995) - The Way West
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Lone Justice 2
(1994) - Wolfridge
(1994) - Street Fighter: Poslední boj
(1994) - Indian America: A Gift from the Past
(1993) - Přetržené řetězy
(1993) - Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
(1993) - Geronimo
(1992) - Poslední Mohykán
(1991) - The Doors
(1990) - Tanec s vlky
(1989) - Powwow Highway
(1988) - The Trial of Standing Bear

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wes Studi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wes Studi - herec

se narodil 17.12.1947 ve městě Nofire Hollow, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wes Studi

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Wes Studi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
24°42’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°14’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°55’
 
MarsMars:
Panna
4°48’
 
JupiterJupiter:
Střelec
11°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°31’
R
UranUran:
Blíženci
24°06’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°45’
 
PlutoPluto:
Lev
14°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°35’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°43’
 
CheirónCheirón:
Štír
19°12’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »