ryby

Adolf Horálek
(1931): Obrácení Ferdyše Pištory

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Adolf Horálek - Film: Obrácení Ferdyše Pištory
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1931, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1931 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adolf Horálek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Obrácení Ferdyše Pištory":
(*1901) Hugo Haas

(*1914) Lída Baarová

(*1885) Zdeňka Baldová

(*1891) Milada Smolíková

(*1906) Světla Svozilová

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1899) Jindřich Plachta

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1890) Bedřich Vrbský

(*1895) Jan W. Speerger

(*1896) Jaroslav Šára

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1876) Václav Rabský

(*1893) Felix Kühne

(*1898) Libuše Freslová

(*1887) Zvonimir Rogoz

(*1883) Arnold Reimann

(*1902) Julius Kalaš (hudební skladatel)

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1896) Jaroslav Blažek (kameraman)

(*1892) Karel Poláček (scénárista)

(*1888) František Langer (scénárista)



Tranzitní horoskop (1931)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
26°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
3°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
8°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°03’
Rak
16°10’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°17’
Kozoroh
13°45’
UranUran:
Kozoroh
4°01’
Beran
11°29’
NeptunNeptun:
Rak
5°22’
Panna
5°37’
PlutoPluto:
Blíženci
19°43’
Rak
20°00’
S.UzelS.Uzel:
Panna
8°27’
Beran
19°35’
Černá LunaLilith:
Beran
6°07’
Ryby
5°52’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°54’
Býk
14°15’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »