ryby

Adolf Horálek
(1939): Mořská panna

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Adolf Horálek - Film: Mořská panna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adolf Horálek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mořská panna":
(*1904) Slávka Rosenbergová

(*1886) Růžena Šlemrová

(*1912) Jiřina Štěpničková

(*1904) Jára Kohout

(*1892) Karel Černý

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1897) Václav Kubásek (režisér)

(*1893) Přemysl Pražský

(*1898) Václav Wasserman (scénárista)

(*1894) Bedřich Veverka

(*1887) Míla Pačová

(*1899) Ota Motyčka

(*1888) Josef Příhoda

(*1898) František Paul

(*1904) Anna Letenská

(*1900) Vladimír Řepa

(*1908) R. A. Strejka

(*1904) Jiří Hron

(*1894) Gabriel Hart

(*1895) Jiří Schreinzer

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1887) Bedřich Bozděch

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1888) Václav Mlčkovský

(*1891) Josef Bělský

(*1883) Josef Waltner

(*1893) Sláva Grossmann

(*1883) Fráňa Vajner

(*1919) Eva Prchlíková

(*1910) Eliška Pleyová

(*1899) František Haller

(*1907) Emanuel Kovařík

(*1907) Oldřich Kovář

(*1902) František Salzer

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)

(*1908) Ferdinand Pečenka (kameraman)



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
26°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
3°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
8°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°03’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°17’
Beran
11°30’
UranUran:
Kozoroh
4°01’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Rak
5°22’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Blíženci
19°43’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Panna
8°27’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Beran
6°07’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°54’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »