stir

Albert Camus
(2000): Automat na lásku

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.11. 1913 - 02:00h
Místo:
Mondovi
Země:
Věk:
† 46 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
dramatik, spisovatel, filozof
Albert Camus - Film: Automat na lásku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Camus - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Automat na lásku":
(*1973) Laura Malmivaara

(*1968) Aku Louhimies (režisér)

(*1968) Aku Louhimies (scénárista)

(*1973) Irina Björklund

(*1931) Mac Ahlberg (kameraman)

(*1975) Mikko Nousiainen

(*1968) Samuli Edelmann

(*1967) Leri Leskinen (hudební skladatel)

(*1967) Leri Leskinen

(*1944) Eija Nousiainen

(*1974) Wanda Dubiel

(*1938) Leena Takala

(*1966) Raakel Lignell

(*1958) Reijo Mäki

(*1969) Petteri Summanen

(*1973) Matleena Kuusniemi

(*1956) Antero Mertaranta

(*1941) Jarmo Alonen

(*1953) Pertti Sveholm



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
6°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°50’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°57’
Býk
10°23’
UranUran:
Vodnář
3°51’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Rak
28°13’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Rak
0°54’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°18’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Ryby
27°51’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Ryby
10°33’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°35’
4. IC:
Střelec
24°01’
7. DSC:
Ryby
24°35’
10. MC:
Blíženci
24°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »