stir

Albert Camus
(1989): Terroristit

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.11. 1913 - 02:00h
Místo:
Mondovi
Země:
Věk:
† 46 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
dramatik, spisovatel, filozof
Albert Camus - Film: Terroristit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Camus - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Terroristit":
(*1962) Outi Mäenpää

(*1955) Turo Pajala

(*1941) Veli-Matti Saikkonen (režisér)

(*1941) Veli-Matti Saikkonen (scénárista)

(*1941) Raimo Hartzell (kameraman)

(*1953) Pertti Sveholm



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
6°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°50’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°57’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Vodnář
3°51’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Rak
28°13’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Rak
0°54’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°18’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Ryby
27°51’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°33’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°35’
4. IC:
Střelec
24°01’
7. DSC:
Ryby
24°35’
10. MC:
Blíženci
24°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »