stir

Albert Camus
(1969): Oikeamieliset

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.11. 1913 - 02:00h
Místo:
Mondovi
Země:
Věk:
† 46 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
dramatik, spisovatel, filozof
Albert Camus - Film: Oikeamieliset
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Camus - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Albert Camus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oikeamieliset":
(*1916) Esko Mannermaa

(*1920) Aarre Koivisto (scénograf)

(*1917) Asta Backman

(*1940) Esko Salminen

(*1934) Taneli Rinne

(*1936) Martti Kuisma

(*1931) Esa Saario

(*1938) Saara Pakkasvirta

(*1940) Veikko Kerttula (režisér)

(*1943) Turo Unho

(*1946) Heikki Kinnunen



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
6°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°50’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°57’
Beran
18°48’
UranUran:
Vodnář
3°51’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Rak
28°13’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
0°54’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°18’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Ryby
27°51’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Ryby
10°33’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°35’
4. IC:
Střelec
24°01’
7. DSC:
Ryby
24°35’
10. MC:
Blíženci
24°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »