rak

Arnold Flögl
(1949): Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kroměříž
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arnold Flögl - Film: Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arnold Flögl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář":
(*1885) Marie Blažková

(*1920) Jarmila Smejkalová

(*1914) Hana Vítová

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Eman Fiala

(*1902) Martin Frič (režisér)

(*1899) Oldřich Nový

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1899) Otomar Korbelář

(*1895) Jindřich Doležal

(*1917) František Holar

(*1882) Josef Hořánek

(*1903) Fanda Mrázek

(*1897) Viktor Očásek

(*1918) Růžena Lysenková

(*1918) Felix Le Breux

(*1897) Bohumil Machník

(*1899) Ota Motyčka

(*1888) Josef Příhoda

(*1915) Vítězslav Vejražka

(*1898) František Paul

(*1921) Jiřina Bílá

(*1895) Jan W. Speerger

(*1900) Vladimír Řepa

(*1905) Ilona Kubásková

(*1927) Dobroslav Čech

(*1889) Ella Nollová

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1891) Josef Bělský

(*1896) Karel Degl (kameraman)

(*1884) Viktor Nejedlý st.

(*1888) Antonín Jirsa

(*1888) Ferdinand Jarkovský

(*1907) Emanuel Kovařík

(*1910) František Vlček st. (scénárista)

(*1910) Bohuslav Kupšovský

(*1902) Julius Kalaš (hudební skladatel)

(*1903) Mirko Erben

(*1932) Zdeněk Borovec

(*1913) František Voborský

(*1916) Mirko Čech

(*1920) Otto Tutter



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
23°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
2°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
6°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°01’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Rak
0°33’
Panna
5°59’
UranUran:
Panna
29°19’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Býk
24°56’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Blíženci
2°38’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°09’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°23’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Blíženci
13°25’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »