beran

Bob Zamboni
(1989): Rychlá rota (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Bob Zamboni - Film: Rychlá rota (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Zamboni - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rychlá rota (TV seriál)":
(*1952) Jim Cummings

(*1955) Corey Burton

(*1951) Tress MacNeille

(*1941) Peter Cullen

(*1954) Ron Jones (hudební skladatel)

(*1941) Deborah Walley



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
6°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
6°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
20°18’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Beran
19°12’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Býk
15°32’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Panna
21°33’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Rak
29°16’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°18’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°51’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Rak
4°20’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »