byk

Bohuš Rendl
(1958): Co řekne žena...

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kdyně
Země:
Věk:
† 49 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bohuš Rendl - Film: Co řekne žena...
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1958, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1958 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bohuš Rendl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Co řekne žena...":
(*1907) František Filipovský

(*1922) Stella Zázvorková

(*1910) Raoul Schránil

(*1919) Jarmila Beránková

(*1908) Nelly Gaierová

(*1901) Marie Ježková

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1918) Josef Bek

(*1904) František Černý

(*1933) Roman Polanski

(*1921) Jaroslav Mach (režisér)

(*1923) Leon Niemczyk

(*1920) Robert Vrchota

(*1923) Jerzy Passendorfer

(*1905) Bohuš Hradil

(*1915) Hanka Bielicka

(*1923) Jiřina Petrovická

(*1897) Josef Steigl

(*1886) Vojta Novák

(*1904) Wacław Jankowski

(*1905) Bronisław Darski

(*1895) Stanisław Jaworski

(*1923) Adam Mularczyk

(*1934) Barbara Połomska

(*1921) Wienczyslaw Glinski

(*1905) Jadwiga Chojnacka

(*1897) Stanislaw Milski

(*1934) Andrzej Kopiczyński

(*1920) Ignacy Machowski

(*1921) Věra Langrová

(*1894) Zygmunt Chmielewski

(*1925) Jarema Stępowski

(*1921) Marian Łącz

(*1924) Ewa Pachonska

(*1908) Edward Radulski

(*1910) Zdzislaw Lubelski

(*1936) Andrzej Kostenko

(*1929) Witold Sobocinski

(*1911) Artur Mlodnicki

(*1911) Władysław Szpilman (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1958)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
4°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
19°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°30’
Váhy
28°38’
SaturnSaturn:
Býk
21°03’
Střelec
19°29’
UranUran:
Vodnář
3°23’
Lev
10°47’
NeptunNeptun:
Rak
21°08’
Štír
4°26’
PlutoPluto:
Blíženci
27°18’
Panna
2°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°59’
Štír
7°21’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°26’
Ryby
24°32’
CheirónCheirón:
Ryby
10°01’
Vodnář
14°52’

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »