kozoroh

Daniel Sidon
(1995): Golet v údolí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Heidelberg
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec
Daniel Sidon - Film: Golet v údolí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daniel Sidon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Golet v údolí":
(*1922) Josef Kemr

(*1946) Jiří Ornest

(*1952) Jan Hartl

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1932) Zuzana Talpová

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1941) Oldřich Vlach

(*1934) Zeno Dostál (režisér)

(*1934) Zeno Dostál (scénárista)

(*1923) Lubor Tokoš

(*1882) Ivan Olbracht (spisovatelská předloha)

(*1923) Steva Maršálek

(*1955) Ivan Řezáč

(*1939) Jiří Zobač

(*1931) Jindřich Khain

(*1962) Vida Skalská-Neuwirthová

(*1935) Luboš Fišer (hudební skladatel)

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)

(*1934) Egon Lánský



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
29°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
27°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
16°58’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Střelec
14°59’
Ryby
8°01’
UranUran:
Střelec
23°23’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°33’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Štír
9°22’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°40’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Rak
3°54’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Blíženci
17°34’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »