kozoroh

Daniel Sidon
(2015): Wilsonov

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Heidelberg
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec
Daniel Sidon - Film: Wilsonov
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daniel Sidon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Wilsonov":
(*1955) Oldřich Kaiser

(*1942) Emília Vášáryová

(*1966) Jiří Macháček

(*1981) Ľuboš Kostelný

(*1953) Jan Kraus

(*1941) Boris Hybner

(*1955) Peter Šimun

(*1967) Richard Stanke

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1972) Csongor Kassai

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1942) Ján Mistrík

(*1943) Milan Markovič

(*1979) Petr Vaněk

(*1977) Pavel Šimčík

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1964) Jan Slovák

(*1971) Michal Novinski (hudební skladatel)

(*1966) Tomáš Mašín (režisér)

(*1975) Marek Epstein (scénárista)

(*1994) Jan Komínek

(*1955) Ivo Šmoldas

(*1956) František Skála

(*1942) Mátyás Dráfi

(*1944) Jószef Ropog

(*1955) Miroslav Babuský

(*1989) Jiří Kocman

(*1978) Stanislav Majer

(*1961) Martin Štrba (kameraman)

(*1976) Michal Hvorecký (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
29°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
27°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
16°58’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Střelec
14°59’
Střelec
0°54’
UranUran:
Střelec
23°23’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°33’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
9°22’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°40’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Rak
3°54’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
17°34’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »