vahy

Dežo Ursiny
(1977): Řeknem si to příští léto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 47 let
Úmrtí:
2.5.1995 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
scénárista, režisér, zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kytarista, dramaturg, tvůrce filmové hudby
Dežo Ursiny - Film: Řeknem si to příští léto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dežo Ursiny - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dežo Ursiny - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dežo Ursiny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Řeknem si to příští léto":
(*1907) František Filipovský

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1933) Míla Myslíková

(*1949) Pavel Zedníček

(*1960) Markéta Fišerová

(*1949) Laďka Kozderková

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1930) Petr Haničinec

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1935) Karel Augusta

(*1930) Josef Hajdučík

(*1931) Jan Teplý st.

(*1954) Ondřej Havelka

(*1936) František Husák

(*1930) Jan Pohan

(*1943) Július Matula (režisér)

(*1930) Karel Vochoč

(*1920) Josef Haukvic st.

(*1929) Pavel Robin

(*1949) Tomáš Sedláček

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
2°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
3°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
26°08’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Lev
19°28’
Lev
15°48’
UranUran:
Blíženci
26°10’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Váhy
10°32’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
14°31’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°30’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°26’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Štír
9°20’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »