vahy

Dežo Ursiny
(1965): Nylonový mesiac

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 47 let
Úmrtí:
2.5.1995 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
scénárista, režisér, zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kytarista, dramaturg, tvůrce filmové hudby
Dežo Ursiny - Film: Nylonový mesiac
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dežo Ursiny - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dežo Ursiny - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dežo Ursiny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nylonový mesiac":
(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1940) Ivan Palúch

(*1934) František Velecký

(*1927) Ivan Krivosudský

(*1941) Igor Čillík

(*1931) Eduard Grečner (režisér)

(*1931) Eduard Grečner (scénárista)

(*1941) Karol Spišák

(*1908) Mária Markovičová

(*1920) Elena Rampáková

(*1922) Ľudovít Ozábal

(*1922) Bedřich Voděrka (střihač)

(*1901) Eugen Senaj

(*1910) Viera Bálinthová

(*1940) Svetozár Stračina

(*1932) Ilja Zeljenka (hudební skladatel)

(*1932) Ilja Zeljenka

(*1928) Ján Rybárik

(*1933) Jaroslava Blažková (spisovatelská předloha)

(*1925) Tibor Biath (kameraman)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
2°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
3°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
26°08’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Lev
19°28’
Ryby
1°20’
UranUran:
Blíženci
26°10’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Váhy
10°32’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Lev
14°31’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°30’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°26’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Štír
9°20’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »