kozoroh

Irina Shayk
(2011): MTV Europe Music Awards 2011

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yemanzhelinsk, Chelyabinsk Oblast
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
modelka
Irina Shayk - Film: MTV Europe Music Awards 2011
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irina Shayk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "MTV Europe Music Awards 2011":
(*1952) David Hasselhoff

(*1972) Eminem

(*1989) Hayden Panettiere

(*1977) Ludacris

(*1970) Malcolm-Jamal Warner

(*1992) Selena Gomez

(*1984) Katy Perry

(*1986) Lady Gaga

(*1994) Justin Bieber

(*1982) Adam Lambert

(*1986) Jenni Farley

(*1981) Amy Lee

(*1988) Jessie J



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
13°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
19°26’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Střelec
5°43’
Váhy
16°40’
UranUran:
Střelec
19°48’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
3°47’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
7°01’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°31’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
24°13’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Blíženci
10°10’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »