kozoroh

Irina Shayk
(2007): Chelsea Lately

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yemanzhelinsk, Chelyabinsk Oblast
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
modelka
Irina Shayk - Film: Chelsea Lately
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irina Shayk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Chelsea Lately":
(*1971) David Arquette

(*1969) Jennifer Aniston

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1976) Seann William Scott

(*1980) Zooey Deschanel

(*1976) Colin Farrell

(*1971) Monica Potter

(*1972) Elizabeth Berkley

(*1978) Topher Grace

(*1971) Mary J. Blige

(*1987) Ellen Page

(*1980) Jordana Brewster

(*1965) Bill Bellamy

(*1959) Simon Cowell

(*1980) Kevin Hart

(*1966) Lisa Edelstein

(*1991) Emma Roberts

(*1987) Evan Peters

(*1983) Kate Mara

(*1978) Jensen Ackles

(*1992) Logan Lerman

(*1997) Chloë Grace Moretz

(*1989) Nina Dobrev

(*1988) Katrina Bowden

(*1988) Adele

(*1986) Lea Michele

(*1990) Jennifer Lawrence

(*1987) Aaron Carter

(*1982) Cory Monteith

(*1989) Lily Collins

(*1977) Becky Baeling

(*1980) Kim Kardashian

(*1971) Lil' Jon

(*1969) Wendi McLendon-Covey

(*1955) Susie Essman

(*1978) Diablo Cody

(*1970) Elon Gold

(*1987) Dane DeHaan

(*1987) Kristin Cavallari

(*1975) Chelsea Handler

(*1964) Kate Flannery

(*1981) Keyshia Cole

(*1969) Jennifer Elise Cox

(*1971) Nate Berkus

(*1949) Lionel Richie

(*1967) NeNe Leakes

(*1947) Jimmie Walker

(*1972) Ralphie May

(*1984) Kelly Osbourne

(*1985) Christine Teigen

(*1947) Hillary Clinton

(*1974) Ryan Seacrest

(*1961) Gary Valentine

(*1997) Presley Cash

(*1985) Ciara

(*1987) Kendrick Lamar

(*1989) Jason Derulo

(*1979) Adam Levine

(*1982) Melissa Fumero

(*1977) Robin Thicke

(*1981) Pitbull

(*1970) Bethenny Frankel

(*1955) Tom Bergeron

(*1978) Erin Andrews

(*1972) Julie Benz



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
13°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
19°26’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Střelec
5°43’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
19°48’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
3°47’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
7°01’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°31’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Býk
24°13’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Blíženci
10°10’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Česká republika Břetislav Pojar
(*1923) výtvarník, režisér, spoluautor seriálu Pojďte pane, budeme si hrát

Velká Británie Simon Cowell
(*1959) herec, porotce v X factoru, Britain's Got Talent a podobných soutěžích

Německo Ulrike Meinhof
(*1934) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Rusko Vladimir Putin
(*1952) politik, prezident, agent KGB

Argentina Juan Perón
(*1895) politik, prezident argentiny


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sigourney Weaver
(*1949) herečka

Spojené státy Matt Damon
(*1970) herec, scénárista

Spojené státy Chevy Chase
(*1943) herec

Austrálie Paul Hogan
(*1939) herec

Spojené státy Michael Dudikoff
(*1954) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809 - 1849) spisovatel, básník, literární kritik

Česká republika Rudolf Čechura
(*1931 - 2014) spisovatel, autor dětské a detektivní literatury

Itálie Pierangelo Bertoli
(*1942 - 2002) zpěvák

Spojené státy George Abell
(*1927 - 1983) americký astronom

Austrálie Alfred Deakin
(*1856 - 1919) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »