kozoroh

Irina Shayk
(2005): Noční Show Craiga Fergusona

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yemanzhelinsk, Chelyabinsk Oblast
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
modelka
Irina Shayk - Film: Noční Show Craiga Fergusona
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irina Shayk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Noční Show Craiga Fergusona":
(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1951) Anjelica Huston

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1971) David Arquette

(*1952) Chazz Palminteri

(*1945) Tom Selleck

(*1931) William Shatner

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Carrie Fisher

(*1960) Elizabeth Perkins

(*1962) Amy Yasbeck

(*1935) Julie Andrews

(*1953) Alfred Molina

(*1932) Peter O'Toole

(*1967) Guy Pearce

(*1983) Leelee Sobieski

(*1951) Mark Harmon

(*1962) Michelle Yeoh

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1979) Chris Klein

(*1979) Natasha Lyonne

(*1972) Alyssa Milano

(*1980) Zooey Deschanel

(*1976) Audrey Tautou

(*1963) Quentin Tarantino

(*1984) Mandy Moore

(*1972) Thandie Newton

(*1977) Brittany Murphy

(*1973) Radha Mitchell

(*1961) Dylan McDermott

(*1973) James Marsden

(*1963) Jennifer Beals

(*1950) Julie Walters

(*1974) Natasha Henstridge

(*1968) McG

(*1981) Alexis Bledel

(*1970) Sean Hayes

(*1973) Mario López

(*1967) Paul Giamatti

(*1953) Louie Anderson

(*1951) Cheryl Ladd

(*1964) Amy Brenneman

(*1973) Rose McGowan

(*1949) Wolfgang Puck

(*1965) Jami Gertz

(*1934) Wilford Brimley

(*1917) Phyllis Diller

(*1971) Monica Potter

(*1961) Jeff Probst

(*1942) Ian McShane

(*1962) Craig Ferguson

(*1969) Melinda Clarke

(*1978) DJ Qualls

(*1969) Michael Sheen

(*1968) Michael Weatherly

(*1965) Pavlína Pořízková

(*1972) Amanda Peet

(*1974) Chiwetel Ejiofor

(*1969) David Boreanaz

(*1972) Josh Duhamel

(*1965) Illeana Douglas

(*1947) Larry David

(*1959) Hugh Laurie

(*1979) Rachelle Lefevre

(*1986) Emmy Rossum

(*1980) Jason Schwartzman

(*1980) Kristen Bell

(*1967) Joely Fisher

(*1973) Aishwarya Rai Bachchan

(*1987) Ellen Page

(*1981) Kelly Rowland

(*1962) Paul Feig

(*1976) Michelle Monaghan

(*1980) Jordana Brewster

(*1968) Terry Crews

(*1965) Bill Bailey

(*1991) Emma Roberts

(*1978) Zoe Saldana

(*1978) Shiri Appleby

(*1967) Judd Apatow

(*1978) Amber Brkich

(*1975) André Benjamin

(*1977) Steve Howey

(*1983) Kate Mara

(*1971) Idina Menzel

(*1974) Amber Valletta

(*1975) 50 Cent

(*1979) Evangeline Lilly

(*1963) Larry The Cable Guy

(*1948) Steven Tyler

(*1973) Eddie Steeples

(*1959) Hattie Hayridge

(*1958) Drew Carey

(*1974) Grace Park

(*1988) Markéta Irglová

(*1961) Les Stroud

(*1961) Evan Handler



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
13°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
19°26’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Střelec
5°43’
Rak
24°53’
UranUran:
Střelec
19°48’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
3°47’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
7°01’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°31’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Býk
24°13’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
10°10’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »