vodnar

Ivan Hlinka
(1979): Postavení mimo hru

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Most
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
hokejista a trenér českého týmu
Ivan Hlinka - Film: Postavení mimo hru
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Hlinka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Postavení mimo hru":
(*1968) Tomáš Holý

(*1934) Josef Somr

(*1950) Jiří Lábus

(*1910) Raoul Schránil

(*1947) Jana Šulcová

(*1953) Hana Čížková

(*1958) Zora Jandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1938) Hana Talpová

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1947) Juraj Kukura

(*1943) Karel Bělohradský

(*1927) Otto Lackovič

(*1954) Marcel Vašinka

(*1924) Jan Cmíral st.

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1924) Ilja Prachař

(*1942) Vít Olmer

(*1918) Ivo Novák (režisér)

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1931) Adolf Filip

(*1928) Miloslav Štibich

(*1921) Jiřina Bílá

(*1944) Petr Hapka (hudební skladatel)

(*1952) Petra Janů

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1907) Josef Střecha

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1927) Stanislav Remunda

(*1942) Jiří Havel

(*1888) Marie Marková-Nekolová

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1946) Vladimír Merta

(*1929) Václav Stýblo

(*1938) Jindřich Sejk

(*1936) Jaroslav Suchánek

(*1942) Stanislav Štícha

(*1958) Dagmar Čárová

(*1927) Karel Gut

(*1941) Jiří Křižan (scénárista)

(*1928) Josef Pávek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
5°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
9°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
12°26’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Panna
18°46’
Panna
13°53’
UranUran:
Rak
1°41’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
17°20’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
17°15’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°45’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Býk
1°36’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Střelec
18°26’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »