ryby

Ivan Krob
(1979): Božská Ema

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Ivan Krob - Film: Božská Ema
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Krob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Božská Ema":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1922) Josef Kemr

(*1920) Václav Lohniský

(*1923) František Řehák

(*1922) Miloš Kopecký

(*1934) Josef Somr

(*1946) Radka Fidlerová

(*1940) Jana Smrčková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1945) Jana Vaňková

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1918) Jiří Krejčík (režisér)

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1935) Karel Augusta

(*1947) Juraj Kukura

(*1922) Václav Kotva

(*1936) František Husák

(*1922) Zdeněk Blažek

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1931) Oto Ševčík

(*1960) Marek Vašut

(*1926) Jiří Adamíra

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1925) Ľudovít Kroner

(*1921) Augustín Kubáň

(*1928) Miloslav Štibich

(*1928) Milan Karpíšek

(*1910) Jiří Kostka

(*1904) Karel Peyr

(*1930) Bořík Procházka

(*1947) Gabriela Beňačková

(*1910) Vilém Pfeiffer

(*1929) Pavel Robin

(*1940) Karel Engel

(*1930) Karel Urbánek

(*1937) Karel Chromík

(*1907) Josef Střecha

(*1921) Václav Neužil st.

(*1942) Milan Pěkný

(*1942) Jiří Havel

(*1917) Václav Kyzlink

(*1944) Jaroslav Vlk

(*1914) František Kubíček

(*1950) Marián Kleis ml.

(*1919) František Šec

(*1954) Vladimír T. Gottwald

(*1946) Jiří Wohanka

(*1939) Jiří Sládek

(*1936) Karel Vítek st.

(*1938) Jindřich Sejk

(*1939) Oldřich Semerák

(*1948) Stanislav Tůma

(*1951) Jaroslav Šanda

(*1940) Zdeněk Hess

(*1952) Petr Drozda

(*1931) Jaromír Petřík

(*1931) Bohumil Klika

(*1939) Stanislav Šárský

(*1947) Daniel Wiesner

(*1946) Milena Svobodová

(*1921) Jan Waldmann

(*1951) Petr Hanus

(*1923) Jiří Zahradníček

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1934) Miroslav Ondříček (kameraman)

(*1928) Zdeněk Mahler (scénárista)

(*1934) Jiří Šámal (kameraman)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
1°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
0°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
18°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
19°29’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Blíženci
19°48’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
5°00’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
3°25’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
6°50’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°52’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Panna
1°30’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Panna
12°38’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »