kozoroh

Ivan Langer
(2005): Partie

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
poslanec
Ivan Langer - Film: Partie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Langer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Partie":
(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1954) Radek John

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1968) Petr Šimůnek

(*1952) Jiří Paroubek

(*1965) David Rath

(*1953) Jiří Dědeček



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
14°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
1°51’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
24°02’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
24°25’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
23°32’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
20°37’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°17’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
0°43’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
22°03’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »