kozoroh

Ivan Langer
(2013): Český žurnál (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
poslanec
Ivan Langer - Film: Český žurnál (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Langer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český žurnál (TV seriál)":
(*1941) Marie Rottrová

(*1965) Filip Renč

(*1967) David Černý

(*1960) Václav Marhoul

(*1973) Filip Remunda (režisér)

(*1973) Filip Remunda

(*1980) Vít Klusák (režisér)

(*1980) Vít Klusák (kameraman)

(*1980) Vít Klusák

(*1947) Jiří Krytinář

(*1965) Petr Rychlý

(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1942) Věra Čáslavská

(*1944) Václav Bělohradský

(*1968) Daniel Hůlka

(*1955) Jan Keller

(*1949) Ladislav Špaček

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1986) Aneta Langerová

(*1984) Radovan Klučka

(*1964) Petr Nečas

(*1937) Karel Schwarzenberg

(*1982) Roman Smetana



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
14°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
1°51’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Ryby
24°02’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
24°25’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
23°32’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
20°37’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°17’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
0°43’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
22°03’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Česká republika Břetislav Pojar
(*1923) výtvarník, režisér, spoluautor seriálu Pojďte pane, budeme si hrát

Velká Británie Simon Cowell
(*1959) herec, porotce v X factoru, Britain's Got Talent a podobných soutěžích

Německo Ulrike Meinhof
(*1934) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Rusko Vladimir Putin
(*1952) politik, prezident, agent KGB

Argentina Juan Perón
(*1895) politik, prezident argentiny


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sigourney Weaver
(*1949) herečka

Spojené státy Matt Damon
(*1970) herec, scénárista

Spojené státy Chevy Chase
(*1943) herec

Austrálie Paul Hogan
(*1939) herec

Spojené státy Michael Dudikoff
(*1954) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809 - 1849) spisovatel, básník, literární kritik

Česká republika Rudolf Čechura
(*1931 - 2014) spisovatel, autor dětské a detektivní literatury

Itálie Pierangelo Bertoli
(*1942 - 2002) zpěvák

Spojené státy George Abell
(*1927 - 1983) americký astronom

Austrálie Alfred Deakin
(*1856 - 1919) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »