ryby

Jan Šelle
(1960): Přežil jsem svou smrt

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brno
Země:
Věk:
† 1705 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jan Šelle - Film: Přežil jsem svou smrt
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Šelle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Přežil jsem svou smrt":
(*1920) Václav Lohniský

(*1923) Jiří Lír

(*1920) Jiří Sovák

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1937) Eugen Jegorov

(*1931) Hana Hegerová

(*1929) Vladimír Menšík

(*1922) Vítězslav Černý

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1921) Jindřich Narenta

(*1931) Oto Ševčík

(*1929) Jiří Hanibal

(*1925) Vojtěch Jasný (režisér)

(*1926) Martin Ťapák

(*1922) František Peterka

(*1909) Miroslav Homola

(*1927) Václav Babka

(*1907) Karel Jelínek

(*1903) Jarka Pižla

(*1918) Zlatomír Vacek

(*1919) František Miška

(*1907) Ladislav Gzela

(*1921) Josef Koza

(*1921) Rudolf Asmus

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)

(*1926) Georgis Skalenakis

(*1914) Ervín Zolar

(*1930) Hans-Joachim Hegewald

(*1922) Fred Delmare

(*1928) Wojciech Siemion

(*1909) František Pálka

(*1913) Milan Jariš (scénárista)

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1924) Ján Chaloupek (střihač)



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
2°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
9°06’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°00’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Střelec
21°16’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Blíženci
28°42’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
16°44’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Štír
6°17’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Střelec
4°28’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Kozoroh
13°56’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »