vahy

Jan Španbauer
(2005): Eden (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1970 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec
Jan Španbauer - Film: Eden (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Španbauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eden (TV seriál)":
(*1938) Petr Nárožný

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1961) Pavel Kříž

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1968) Radek Holub

(*1960) Anna Šišková

(*1947) Jana Švandová

(*1945) Dana Syslová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1943) František Němec

(*1976) Petr Burian

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1939) Alois Švehlík

(*1951) Vlado Černý

(*1941) Oldřich Vlach

(*1982) Dorota Nvotová

(*1957) Petr Nikolaev (režisér)

(*1966) Jan Potměšil

(*1966) Pavel Řezníček

(*1952) Jan Kašpar

(*1958) Jiří Chlumský (režisér)

(*1957) Peter Aczel

(*1931) Eva Jiroušková

(*1973) Marek Taclík

(*1955) Václav Koubek

(*1972) Jana Vaculíková

(*1976) Monika Zoubková

(*1955) Martin Učík

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1971) Peter Varga

(*1961) Pavel Novotný

(*1976) Karol Csino

(*1964) Svatopluk Schuller

(*1967) Gabriela Hyrmanová

(*1956) Zdeněk Sedláček

(*1966) Jan Vondráček

(*1979) Tereza Hofová

(*1976) Jana Malá

(*1976) Jiří Hána

(*1959) Eliška Kasanová

(*1980) Gabriela Csinová

(*1981) Václav Liška



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
1°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°33’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
22°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
9°36’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Býk
21°37’
Rak
24°53’
UranUran:
Váhy
9°32’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
29°01’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
27°53’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°26’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Panna
3°53’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
7°46’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »