vahy

Jan Španbauer
(2013): České století (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1970 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec
Jan Španbauer - Film: České století (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Španbauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "České století (TV seriál)":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1963) David Matásek

(*1950) Jiří Lábus

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1965) Martin Dejdar

(*1968) Radek Holub

(*1946) Daniela Kolářová

(*1943) František Němec

(*1964) Ivan Trojan

(*1960) Jaromír Dulava

(*1971) Radim Fiala

(*1969) David Novotný

(*1968) Martin Sitta

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1978) Jaromír Nosek

(*1968) Daniel Landa

(*1939) Alois Švehlík

(*1960) Ján Gallovič

(*1965) Petr Vacek

(*1960) Marek Ťapák

(*1941) Oldřich Vlach

(*1945) Emil Horváth ml.

(*1943) Martin Huba

(*1951) Vladimír Marek

(*1965) Roman Luknár

(*1978) Václav Jiráček

(*1969) Karel Dobrý

(*1977) Jan Budař

(*1971) Marek Daniel

(*1955) Jan Hrušínský

(*1958) Bohumil Klepl

(*1963) Aleš Procházka

(*1956) Vladislav Beneš

(*1973) Martin Preiss

(*1966) Igor Bareš

(*1952) Ján Greššo

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1946) Jiří Plachý ml.

(*1969) Robert Jašków

(*1970) Martin Stránský

(*1949) Pavel Rímský

(*1953) Jan Novotný

(*1971) Petra Jungmanová

(*1976) Radek Valenta

(*1947) Václav Helšus

(*1976) Jan Teplý ml.

(*1961) Daniel Rous

(*1979) Petr Lněnička

(*1969) Vilém Udatný

(*1970) Martin Myšička

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (scénárista)

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1942) Jiří Havel

(*1978) Martin Hofmann

(*1966) Peter Marcin

(*1950) Hanuš Bor

(*1965) David Suchařípa

(*1949) Václav Knop

(*1964) Mário Kubec

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1971) Karel Zima

(*1975) Matěj Dadák

(*1954) Zdeněk Černín

(*1955) Václav Legner

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1932) Jan Počepický

(*1967) Kateřina Pindejová

(*1971) Peter Varga

(*1947) Miro Grisa

(*1949) Jiří Čapka

(*1961) Luboš Veselý

(*1970) Petr Halberstadt

(*1973) Monika A. Fingerová

(*1975) Pavel Batěk

(*1964) Marian Roden

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1966) Jan Vondráček

(*1974) Magdalena Zimová

(*1978) Jan Hájek

(*1979) Tereza Hofová

(*1967) Ivo Novák

(*1955) Jan Grygar

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1968) Martin Janouš

(*1964) Simona Prasková

(*1958) Jiří Štrébl

(*1979) Viktor Dvořák

(*1955) Miroslav Babuský

(*1992) Kateřina Jandáčková

(*1979) Jan Holík

(*1962) Pavel Kosatík (scénárista)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
1°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°33’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
22°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
9°36’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Býk
21°37’
Štír
9°34’
UranUran:
Váhy
9°32’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
29°01’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
27°53’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°26’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
3°53’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
7°46’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »