blizenci

Jana Mikulová
(1947): Parohy

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Jana Mikulová - Film: Parohy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Mikulová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Parohy":
(*1907) František Filipovský

(*1885) Zdeňka Baldová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1896) Marie Nademlejnská

(*1922) Karel Effa

(*1904) Jára Kohout

(*1904) František Černý

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1902) Stanislav Neumann

(*1899) Eman Fiala

(*1899) Oldřich Nový

(*1914) Alfréd Radok (režisér)

(*1913) František Sádek (režisér)

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1906) Bohuš Záhorský

(*1899) Jiří Plachý st.

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1917) František Holar

(*1917) Ludmila Burešová

(*1920) Oldřich Dědek

(*1883) Alois Dvorský

(*1891) Antonín Holzinger

(*1901) Jindřich Láznička

(*1897) Viktor Očásek

(*1896) Jan Stanislav Kolár

(*1899) Ota Motyčka

(*1923) Taťána Vavřincová

(*1898) František Paul

(*1921) Jiřina Bílá

(*1890) Antonín Kandert

(*1930) Oskar Hák

(*1900) Vladimír Řepa

(*1926) Jana Koulová

(*1889) Ella Nollová

(*1920) Jiří Joran

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1895) Olga Augustová

(*1896) Frank Rose-Růžička

(*1896) Karel Degl (kameraman)

(*1890) Karel Kalista

(*1921) Oldřich Musil

(*1903) Václav Švec

(*1921) Sylva Langová

(*1902) Julius Kalaš (hudební skladatel)

(*1907) Jan Kühmund

(*1922) Ilja Hylas

(*1916) Jiří Pravda

(*1920) Zdena Zeithamlová

(*1924) Miloslav Hůrka (zvukař)



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
17°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
23°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
17°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°43’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Váhy
25°57’
Lev
7°21’
UranUran:
Ryby
21°22’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Lev
18°02’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Rak
11°15’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°34’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°39’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Beran
23°37’
Štír
6°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »