byk

Jana Romanová
(1941): Advokát chudých

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1920 (?)
Země:
Povolání:
herečka, zpěvačka
Jana Romanová - Film: Advokát chudých
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Romanová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Advokát chudých":
(*1913) Zita Kabátová

(*1901) Marie Brožová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1898) Zdeněk Podlipný

(*1905) Jiří Dohnal

(*1899) Jindřich Plachta

(*1894) Vladimír Majer

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1906) Miloš Nedbal

(*1899) Otomar Korbelář

(*1909) Miroslav Homola

(*1891) Antonín Holzinger

(*1901) Jindřich Láznička

(*1899) Ladislav Struna

(*1898) František Paul

(*1900) Vladimír Řepa

(*1871) Filip Balek-Brodský

(*1894) Gabriel Hart

(*1885) Ada Karlovský

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1879) František V. Kučera

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1888) Václav Mlčkovský

(*1884) Josef Rozsíval

(*1883) Josef Waltner

(*1888) Václav Menger

(*1892) Jiří Julius Fiala

(*1886) Vojta Novák

(*1883) Fráňa Vajner

(*1921) Lenka Podhajská

(*1918) Fanča Foltová

(*1913) Jarmila Holmová

(*1871) Karel Veverka

(*1921) Věra Skálová

(*1886) Miloš Šubrt

(*1888) Antonín Jirsa

(*1906) František Šolc

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1907) Josef Střecha (kameraman)

(*1890) Jiřina Vávrová

(*1882) Josef Matěj Gottlieb

(*1898) František Škvor (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
28°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
15°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
20°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
15°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
22°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
11°06’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Panna
4°57’
Býk
7°57’
UranUran:
Ryby
5°29’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Lev
8°59’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Rak
6°19’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°59’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°30’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Beran
9°13’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »