rak

Jeanne Eagels
(1918): The Cross Bearer

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 39 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Jeanne Eagels - Film: The Cross Bearer
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1918, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1918 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeanne Eagels - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Cross Bearer":
(*1890) George Archainbaud (režisér)

(*1857) Kate Lester

(*1880) Montagu Love

(*1867) Alec B. Francis



Tranzitní horoskop (1918)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
4°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
15°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
12°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
6°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
28°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
11°04’
Blíženci
2°31’
SaturnSaturn:
Lev
29°50’
Lev
13°21’
UranUran:
Váhy
22°36’
Vodnář
21°23’
NeptunNeptun:
Blíženci
5°24’
Lev
6°23’
PlutoPluto:
Blíženci
7°03’
Rak
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°11’
Kozoroh
1°00’
Černá LunaLilith:
Lev
7°04’
Panna
16°45’
CheirónCheirón:
Rak
22°38’
Ryby
25°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »