rak

Jeanne Eagels
(1929): The Letter

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 39 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Jeanne Eagels - Film: The Letter
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1929, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1929 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeanne Eagels - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Letter":
(*1890) Herbert Marshall

(*1887) Jean de Limur (režisér)

(*1898) George J. Folsey (kameraman)

(*1887) Reginald Owen



Tranzitní horoskop (1929)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
4°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
15°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
12°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
6°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
28°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
11°04’
Býk
0°30’
SaturnSaturn:
Lev
29°50’
Střelec
23°45’
UranUran:
Váhy
22°36’
Beran
3°38’
NeptunNeptun:
Blíženci
5°24’
Panna
1°09’
PlutoPluto:
Blíženci
7°03’
Rak
17°26’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°11’
Býk
28°14’
Černá LunaLilith:
Lev
7°04’
Střelec
14°21’
CheirónCheirón:
Rak
22°38’
Býk
5°30’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »