ryby

Jeff Wadlow
(2008): Nikdy to nevzdávej

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Jeff Wadlow - Film: Nikdy to nevzdávej
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeff Wadlow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nikdy to nevzdávej":
(*1964) Djimon Hounsou

(*1965) Leslie Hope

(*1987) Evan Peters

(*1986) Amber Heard

(*1982) Cam Gigandet

(*1982) Sean Faris

(*1979) Bjorn Jiskoot Jr.

(*1983) Wolfgang Weber



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
14°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
24°44’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
26°36’
Panna
8°24’
UranUran:
Štír
6°57’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
13°55’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
11°05’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°00’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Beran
13°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
25°04’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »