ryby

Jeff Wadlow
(2008): Nikdy to nevzdávej

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Jeff Wadlow - Film: Nikdy to nevzdávej
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeff Wadlow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nikdy to nevzdávej":
(*1964) Djimon Hounsou

(*1965) Leslie Hope

(*1987) Evan Peters

(*1986) Amber Heard

(*1982) Cam Gigandet

(*1982) Sean Faris

(*1979) Bjorn Jiskoot Jr.

(*1983) Wolfgang Weber



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
14°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
24°44’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
26°36’
Panna
8°24’
UranUran:
Štír
6°57’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
13°55’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
11°05’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°00’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Beran
13°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
25°04’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »