ryby

Jeff Wadlow
(1999): Roswell (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Jeff Wadlow - Film: Roswell (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeff Wadlow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Roswell (TV seriál)":
(*1950) William Sadler

(*1950) William Sadler (režisér)

(*1952) Jonathan Frakes

(*1952) Jonathan Frakes (režisér)

(*1977) Brendan Fehr

(*1950) Michael Lange (režisér)

(*1977) Colin Hanks

(*1979) Sara Downing

(*1978) Katherine Heigl

(*1986) Miko Hughes

(*1983) Ashley Johnson

(*1982) Trevor Wright

(*1958) Jefery Levy (režisér)

(*1978) Nelly Furtado

(*1972) Desmond Askew

(*1981) Emilie de Ravin

(*1969) Diane Farr

(*1967) David Conrad

(*1954) John Doe

(*1978) Shiri Appleby

(*1940) Arvin Brown (režisér)

(*1978) Devon Gummersall

(*1930) John Cullum

(*1976) Michael Peña

(*1957) Michael Bailey Smith

(*1982) Jason Dohring

(*1964) Bob Clendenin

(*1973) Jason Behr

(*1971) Jeremy Davidson

(*1981) Majandra Delfino

(*1992) Daryl Sabara

(*1975) Adam Rodriguez

(*1972) Octavia Spencer

(*1977) Navi Rawat

(*1982) Sarah D'Laine

(*1977) Kristoffer Polaha

(*1926) Ned Romero

(*1978) Samantha Shelton

(*1968) Bitty Schram

(*1982) Martin Starr

(*1962) Genie Francis

(*1956) Chris Ellis

(*1948) James Whitmore Jr. (režisér)

(*1970) Meredith Scott Lynn

(*1934) Aki Aleong

(*1978) Nick Wechsler

(*1938) Tom Bower

(*1942) Jenny O'Hara

(*1950) Mary Ellen Trainor

(*1960) Joseph Williams (hudební skladatel)

(*1960) Joseph Williams

(*1950) W. G. Snuffy Walden (hudební skladatel)

(*1977) Marisa Ramirez

(*1986) Adam Weisman

(*1978) Clayne Crawford

(*1955) Dennis Christopher

(*1955) Michael Shamus Wiles

(*1982) Taran Killam

(*1963) Sean O'Bryan

(*1976) Hal Ozsan

(*1984) Scott Clifton

(*1949) J. G. Hertzler

(*1961) Deron McBee

(*1939) Robert F. Lyons

(*1964) Ronald D. Moore (scénárista)

(*1964) Erica Gimpel

(*1964) Kimberly Russell

(*1993) Haley King

(*1971) Dido Armstrong (hudební skladatelka)

(*1972) Julie Benz



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
14°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
24°44’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Rak
26°36’
Beran
26°46’
UranUran:
Štír
6°57’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Střelec
13°55’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Váhy
11°05’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°00’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Beran
13°41’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
25°04’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »