ryby

Jeff Wadlow
(2013): Batesův motel (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Jeff Wadlow - Film: Batesův motel (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeff Wadlow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Wadlow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Batesův motel (TV seriál)":
(*1958) Roxann Dawson (režisérka)

(*1973) Kathleen Robertson

(*1964) Ian Hart

(*1968) Michael Vartan

(*1975) Joshua Leonard

(*1942) Ed Bianchi (režisér)

(*1964) Ian Tracey

(*1954) Jere Burns

(*1981) Brendan Fletcher

(*1961) Andrew Airlie

(*1988) Max Thieriot

(*1979) Mike Vogel

(*1976) Ryan Hurst

(*1973) Vera Farmiga

(*1973) Vera Farmiga (producentka)

(*1967) Nestor Carbonell

(*1967) Nestor Carbonell (režisér)

(*1992) Freddie Highmore

(*1984) Marshall Allman

(*1963) W. Earl Brown

(*1972) Anika Noni Rose

(*1967) Louis Ferreira

(*1972) Michael Eklund

(*1971) Rebecca Creskoff

(*1966) Johan Renck (režisér)

(*1971) Keegan Connor Tracy

(*1995) Conchita Campbell

(*1977) Olatunde Osunsanmi (režisér)

(*1978) Jaime Ray Newman

(*1995) Nicola Peltz

(*1978) Alessandro Juliani

(*1971) Kevin Rahm

(*1965) Barry Nerling

(*1963) Hiro Kanagawa

(*1971) Peter Stebbings

(*1963) Kenny Johnson

(*1969) Martin Cummins

(*1977) Chris Bacon (hudební skladatel)

(*1965) David Cubitt

(*1975) Ben Cotton

(*1989) Valerie Tian

(*1975) Terry Chen

(*1984) Wilson Bethel

(*1972) Aaron Pearl

(*1974) Geoff Gustafson

(*1993) Olivia Cooke

(*1978) Matthew MacCaull

(*1994) Paloma Kwiatkowski

(*1991) Brittney Wilson

(*1964) Lodge H. Kerrigan (režisér)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
14°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
24°44’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
26°36’
Štír
9°34’
UranUran:
Štír
6°57’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
13°55’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
11°05’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°00’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
13°41’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
25°04’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »