ryby

Jiří Zmožek
(1986): Co takhle svatba, princi?

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, hudebník, textař
Jiří Zmožek - Film: Co takhle svatba, princi?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Zmožek - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Zmožek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Co takhle svatba, princi?":
(*1938) Petr Nárožný

(*1937) Eugen Jegorov

(*1954) Roman Skamene

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1942) Josef Dvořák

(*1940) Ladislav Křiváček

(*1928) Jiří Císler

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1943) Karel Černoch

(*1952) František Skřípek (scénograf)

(*1946) Jiří Chalupa (scénárista)

(*1945) Vítězslav Romanov (střihač)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
1°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
16°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
5°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
18°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°44’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Blíženci
5°48’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
0°39’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
1°26’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
5°32’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Lev
24°47’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Rak
19°49’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Lev
25°47’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Sigourney Weaver
(*1949) herečka

Spojené státy Matt Damon
(*1970) herec, scénárista

Spojené státy Chevy Chase
(*1943) herec

Austrálie Paul Hogan
(*1939) herec

Spojené státy Michael Dudikoff
(*1954) herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eugen Jegorov
(*1937) herec, jazzový hudebník, saxofonista

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Mexiko Guillermo del Toro
(*1964) režisér, scénárista, herec

Velká Británie John Lennon
(*1940) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Franklin Pierce
(*1804 - 1869) 14. prezident usa

Německo Willy Brandt
(*1913 - 1992) politik

Spojené státy John Hancock
(*1737 - 1793) kupec, státník a politik

Itálie Riccardo Bacchelli
(*1891 - 1985) scénárista, spisovatel

Velká Británie Clement Attlee
(*1883 - 1967) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »