lev

John Cazale
(1992): Kmotr 1, 2, 3

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 42 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
John Cazale - Film: Kmotr 1, 2, 3
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Cazale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kmotr 1, 2, 3":
(*1956) Andy Garcia

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1931) Robert Duvall

(*1946) Diane Keaton

(*1924) Marlon Brando

(*1940) James Caan

(*1964) Bridget Fonda

(*1937) Richard Bright

(*1939) Francis Ford Coppola (režisér)

(*1939) Francis Ford Coppola (scénárista)

(*1939) Francis Ford Coppola (producent)

(*1910) Richard Conte

(*1947) Joe Mantegna

(*1946) Talia Shire

(*1915) Eli Wallach

(*1971) Sofia Coppola

(*1929) Gastone Moschin

(*1921) Abe Vigoda

(*1907) John Marley

(*1933) Richard S. Castellano

(*1923) Michael V. Gazzo

(*1939) George Hamilton

(*1936) Troy Donahue

(*1916) Sterling Hayden

(*1901) Lee Strasberg

(*1942) Marianna Hill

(*1920) G. D. Spradlin

(*1931) Gordon Willis (kameraman)

(*1943) Don Novello

(*1943) Walter Murch (střihač)

(*1911) Nino Rota (hudební skladatel)

(*1910) Carmine Coppola (hudební skladatel)

(*1920) Mario Puzo (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
21°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
22°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
7°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
14°53’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Ryby
8°12’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Býk
5°30’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
13°21’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
26°16’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°25’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Panna
13°15’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°16’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) herec

Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) malíř, architekt

Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) zpěvák, hudebník

Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »