lev

John Cazale
(1974): Kmotr II

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 42 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
John Cazale - Film: Kmotr II
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Cazale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kmotr II":
(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1931) Robert Duvall

(*1946) Diane Keaton

(*1926) Harry Dean Stanton

(*1940) James Caan

(*1949) Bruno Kirby

(*1933) Danny Aiello

(*1937) Richard Bright

(*1943) Carmen Argenziano

(*1939) Francis Ford Coppola (režisér)

(*1939) Francis Ford Coppola (scénárista)

(*1939) Francis Ford Coppola (producent)

(*1926) Roger Corman

(*1946) Talia Shire

(*1971) Sofia Coppola

(*1929) Gastone Moschin

(*1931) Dominic Chianese

(*1936) Joe Spinell

(*1952) John Megna

(*1921) Abe Vigoda

(*1923) Michael V. Gazzo

(*1965) Roman Coppola

(*1948) Shô Kosugi

(*1928) Peter Donat

(*1936) Troy Donahue

(*1901) Lee Strasberg

(*1942) Marianna Hill

(*1920) G. D. Spradlin

(*1931) Gordon Willis (kameraman)

(*1919) Peter Zinner (střihač)

(*1943) Gianni Russo

(*1911) Nino Rota (hudební skladatel)

(*1920) Mario Puzo (spisovatelská předloha)

(*1920) Mario Puzo (scénárista)

(*1917) Leopoldo Trieste

(*1956) Kathleen Beller

(*1926) Richard Matheson

(*1916) Michael Kanin

(*1933) Fay Spain



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
21°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
22°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
7°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
14°53’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Ryby
8°12’
Rak
0°30’
UranUran:
Býk
5°30’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Panna
13°21’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Rak
26°16’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°25’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Panna
13°15’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°16’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »