ryby

Josef Mach
(1960): Valčík pro milión

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Prostějov
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Josef Mach - Film: Valčík pro milión
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Mach - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Josef Mach - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Josef Mach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Valčík pro milión":
(*1922) Josef Kemr

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1943) Karla Chadimová

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1938) Hana Talpová

(*1940) Jaroslava Tvrzníková

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1935) Karel Augusta

(*1939) Jiří Hrzán

(*1934) Milan Neděla

(*1937) Jan Přeučil

(*1922) Vítězslav Černý

(*1924) Stanislav Hájek

(*1899) Eman Fiala

(*1898) Václav Wasserman

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1939) Jozef Adamovič

(*1939) Antonín Molčík

(*1924) Mirko Musil

(*1923) Vladimír Ráž

(*1939) Jiří Zahajský

(*1902) Rudolf Princ

(*1934) Lubomír Bryg

(*1928) Oleg Reif

(*1914) Bedřich Ulrych

(*1919) Jarmila Navrátilová

(*1910) Václav Hanuš (kameraman)

(*1950) Hanuš Bor

(*1916) Déda Papež

(*1939) Milan Charvát

(*1937) Petr Patera

(*1938) Ivo Vrzal-Wiegand

(*1942) Petr Brožek

(*1943) Heda Škrdlantová

(*1929) Jan Procházka (scénárista)

(*1921) Ludvík Podéšť (hudební skladatel)

(*1928) Mojmír Balling (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
16°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
13°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
20°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
0°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
10°00’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Beran
8°33’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Kozoroh
19°39’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
14°31’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
23°49’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°09’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Panna
16°43’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°09’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) herečka, modelka

Spojené státy Helen Hunt
(*1963) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Ice Cube
(*1969) herec, scénárista, rapper

Francie Johnny Hallyday
(*1943) herec, zpěvák, kytarista

Čína Si Ťin-pching
(*1953) politik, generální tajemník, prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932 - 2005) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Velká Británie Jerome Klapka Jerome
(*1859 - 1927) spisovatel, redaktor, humorista

Velká Británie John Logie Baird
(*1888 - 1946) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Německo Max Weber
(*1864 - 1920) německý sociolog a ekonom

Irsko Rory Gallagher
(*1948 - 1995) herec, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »