byk

Kája Saudek
(1998): Bigbít (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
26.6.2015 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka
Kája Saudek - Film: Bigbít (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kája Saudek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bigbít (TV seriál)":
(*1939) Karel Gott

(*1931) Jiří Suchý

(*1963) Zdeněk Suchý (režisér)

(*1958) Iva Bittová

(*1941) Marie Rottrová

(*1951) Pavel Zajíček

(*1939) Josef Laufer

(*1937) Pavel Bobek

(*1951) Milan Mejla Hlavsa

(*1954) Václav Křístek (režisér)

(*1956) Zdeněk Tyc (režisér)

(*1947) Marián Varga

(*1953) Jaromír Nohavica

(*1962) Jáchym Topol

(*1965) Filip Topol

(*1943) František Ringo Čech

(*1949) Jiří Korn

(*1948) Pavol Hammel

(*1943) Karel Černoch

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1961) Vilém Čok

(*1938) Petr Skoumal (hudební skladatel)

(*1942) Petr Brožek

(*1946) Michal Prokop

(*1945) Viktor Sodoma

(*1941) Jan Antonín Pacák

(*1949) Ota Petřina

(*1942) Petr Janda

(*1940) Pavel Chrastina

(*1944) Pavel Novák

(*1959) Marek Jícha (kameraman)

(*1945) Petr Novák

(*1947) Vladimír Mišík

(*1952) Martin Benoni (kameraman)

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1952) Jan Burian

(*1947) Jaroslav Hutka

(*1956) Michal Pavlíček

(*1964) Petr Fiala

(*1944) Ivan Martin Jirous

(*1965) Petr Váša

(*1954) Michael Kocáb

(*1913) Gustáv Husák

(*1943) Peter Lipa

(*1943) Miki Volek

(*1950) Petr Cibulka

(*1921) Alexander Dubček

(*1954) Jan Rejžek

(*1959) Peter Nagy

(*1954) Ivan Hlas

(*1953) Lumír Tuček

(*1946) Radim Hladík st.

(*1948) Jan Hrubý

(*1948) Emil Viklický

(*1965) Kamil Střihavka

(*1962) Vojtěch Havel

(*1963) Jiří Chlumecký

(*1949) Zuzana Michnová

(*1952) Oskar Petr

(*1947) Bob Frídl

(*1944) Petr Ulrych

(*1948) Oldřich Říha

(*1954) Daniel Fikejz

(*1956) Zdeněk Vřešťál

(*1963) Martin Kučaj

(*1943) Jaroslav Wykrent

(*1948) Oldřich Veselý

(*1957) Martin Němec

(*1956) Pavel Richter

(*1966) Miloš Kabyl (kameraman)

(*1959) Zuzana Navarová

(*1958) Vít Sázavský

(*1946) Jaromír Tůma

(*1936) Jiří Černý

(*1946) Ivo Plicka

(*1976) Tomáš Kraus

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1906) Leonid Iljič Brežněv

(*1966) Lou Fanánek Hagen

(*1940) Milan Knížák

(*1946) Pavel Lohonka



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
24°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
8°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
1°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
6°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
17°59’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Ryby
8°59’
Beran
13°46’
UranUran:
Býk
2°36’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Panna
11°49’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Rak
24°06’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°14’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Panna
3°06’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°46’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »