ryby

Karel Svoboda
(1948): Kariéra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Karel Svoboda - Film: Kariéra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1948, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1948 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kariéra":
(*1907) František Filipovský

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1919) Věra Kalendová

(*1890) Jarmila Kurandová

(*1901) Marie Rosůlková

(*1911) Marie Vášová

(*1907) Ladislav Boháč

(*1920) Dana Medřická

(*1903) Karel Steklý (scénárista)

(*1903) Karel Steklý (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1906) Bohuš Záhorský

(*1906) Miloš Nedbal

(*1920) Josef Chvalina

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1909) Miroslav Homola

(*1912) Eduard Linkers

(*1887) Stanislav Langer

(*1888) J. O. Martin

(*1903) František Vnouček

(*1890) Antonín Kandert

(*1907) Marie Burešová

(*1904) E. F. Burian (hudební skladatel)

(*1923) Jiřina Petrovická

(*1924) Marie Nováková

(*1912) Karel Pavlík

(*1894) Emil Dlesk

(*1903) Jarka Pižla

(*1887) Zvonimir Rogoz

(*1896) Magda Kopřivová

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1904) Rudolf Široký

(*1914) Manon Chafour

(*1924) Miloslav Hůrka (zvukař)

(*1908) Jaroslav Tuzar (kameraman)



Tranzitní horoskop (1948)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
29°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
4°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
10°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
13°38’
Střelec
15°14’
SaturnSaturn:
Býk
14°57’
Lev
21°57’
UranUran:
Vodnář
1°30’
Blíženci
23°29’
NeptunNeptun:
Rak
21°18’
Váhy
12°56’
PlutoPluto:
Blíženci
26°58’
Lev
14°29’
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°03’
Býk
20°47’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°56’
Vodnář
7°24’
CheirónCheirón:
Ryby
6°42’
Štír
20°55’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »