ryby

Karel Svoboda
(1949): Veliká příležitost

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Karel Svoboda - Film: Veliká příležitost
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Veliká příležitost":
(*1903) Vladimír Šmeral

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1929) Květa Fialová

(*1922) Zora Rozsypalová

(*1890) Hermína Vojtová

(*1924) Lubomír Černík

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1926) Milan Mach

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1907) Ladislav Boháč

(*1922) František Peterka

(*1920) Josef Chvalina

(*1923) Lubor Tokoš

(*1923) Josef Langmiler

(*1897) Jaroslav Seník

(*1901) Vítězslav Boček

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1882) Josef Hořánek

(*1900) Karel Hospodský

(*1896) František Klika

(*1909) Hynek Němec

(*1927) Pavel Šmok

(*1920) Jiří Vršťala

(*1897) Bohumil Machník

(*1904) František Marek

(*1894) František Šlégr

(*1914) K. M. Walló (scénárista)

(*1914) K. M. Walló (režisér)

(*1918) Otakar Dadák

(*1912) Karel Pavlík

(*1898) Bolek Prchal

(*1903) Václav Švec

(*1898) Josef Toman

(*1882) Otto Čermák

(*1927) Stanislav Remunda

(*1907) Julius Vegricht (kameraman)

(*1920) Josef Maršálek

(*1917) Václav Kyzlink

(*1921) Jan Fischer

(*1923) Josef Štefl

(*1927) Miloš Preininger

(*1932) Jitka Frantová



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
29°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
4°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
10°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
13°38’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Býk
14°57’
Panna
5°59’
UranUran:
Vodnář
1°30’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Rak
21°18’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Blíženci
26°58’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°03’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°56’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Ryby
6°42’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »