ryby

Karel Svoboda
(1949): DS - 70 nevyjíždí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Karel Svoboda - Film: DS - 70 nevyjíždí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "DS - 70 nevyjíždí":
(*1912) Vlasta Fabianová

(*1928) Vlasta Fialová

(*1898) Jindra Hermanová

(*1919) Věra Kalendová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1904) Vladimír Borský (scénárista)

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1920) Robert Vrchota

(*1917) František Holar

(*1883) Alois Dvorský

(*1916) František Hanus

(*1896) František Klika

(*1888) J. O. Martin

(*1909) Hynek Němec

(*1902) Ladislav Sedláček

(*1896) Jan Stanislav Kolár

(*1918) Felix Le Breux

(*1916) Osvald Albín

(*1904) František Marek

(*1907) Gustav Nezval

(*1899) Ladislav Struna

(*1895) Jan W. Speerger

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1915) Pavel Spálený

(*1897) Josef Steigl

(*1899) Jan Roth (kameraman)

(*1905) Ladislav Janeček

(*1888) Antonín Jirsa

(*1888) Ferdinand Jarkovský

(*1898) Bolek Prchal

(*1899) Jaroslav Orlický

(*1882) Otto Čermák

(*1925) Roman Hemala

(*1916) Václav Halama

(*1904) Rudolf Široký

(*1920) Josef Maršálek

(*1885) Arnold Flögl

(*1924) Zdeňka Balounová

(*1908) Miloš Hájek

(*1922) Milada Davidová

(*1921) Miroslav Polach

(*1914) Vojtěch Cach (scénárista)

(*1906) Dalibor C. Vačkář (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
29°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
4°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
10°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
13°38’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Býk
14°57’
Panna
5°59’
UranUran:
Vodnář
1°30’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Rak
21°18’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Blíženci
26°58’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°03’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°56’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Ryby
6°42’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »