panna

Karl Ehder
(1959): Lasse Pöysti show (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
kameraman, režisér, herec
Karl Ehder - Film: Lasse Pöysti show (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Ehder - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lasse Pöysti show (TV seriál)":
(*1927) Lasse Pöysti

(*1927) Lasse Pöysti (režisér)

(*1924) Henrik Tikkanen (scénárista)

(*1921) Benedict Zilliacus (scénárista)



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
18°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
24°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
13°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°28’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Střelec
24°02’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
10°14’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
1°45’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
19°19’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°50’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°30’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
14°10’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »