panna

Karl Ehder
(1958): Öljynjalostamo syntyy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
kameraman, režisér, herec
Karl Ehder - Film: Öljynjalostamo syntyy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1958, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1958 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Ehder - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Öljynjalostamo syntyy":
(*1917) Unto Kumpulainen (kameraman)

(*1900) Urho Kekkonen

(*1894) Onni Toivonen

(*1890) Erkki Härmä

(*1912) Uolevi Raade



Tranzitní horoskop (1958)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
18°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
24°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
13°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°28’
Váhy
28°38’
SaturnSaturn:
Střelec
24°02’
Střelec
19°29’
UranUran:
Beran
10°14’
Lev
10°47’
NeptunNeptun:
Panna
1°45’
Štír
4°26’
PlutoPluto:
Rak
19°19’
Panna
2°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°50’
Štír
7°21’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°30’
Ryby
24°32’
CheirónCheirón:
Býk
14°10’
Vodnář
14°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »