panna

Karl Ehder
(1953): Alaston malli karkuteillä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
kameraman, režisér, herec
Karl Ehder - Film: Alaston malli karkuteillä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Ehder - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Ehder - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alaston malli karkuteillä":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1893) Eino Noponen

(*1907) Leo Lähteenmäki

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1908) Sylva Rossi

(*1912) Laila Rihte

(*1908) Martta Kontula

(*1906) Matti Lehtelä

(*1907) Hannes Veivo

(*1885) Ida Salmi

(*1911) Rauni Luoma

(*1896) Rosi Rinne

(*1910) Annikki Linnoila

(*1912) Ari Laine

(*1904) Irja Kuusla

(*1915) Pentti Viljanen

(*1912) Irja Rannikko

(*1912) Vilho Ruuskanen

(*1911) Paavo Hukkinen

(*1894) Varma Lahtinen

(*1917) Unto Kumpulainen (kameraman)

(*1912) Kullervo Kalske

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1901) Veikko Linna

(*1903) Martti Seilo

(*1909) Helvi Aunio

(*1906) Reino Valkama

(*1901) Arvo Lehesmaa

(*1916) Esko Mannermaa

(*1923) Sakari Jurkka

(*1910) Kaarlo Nuorvala (scénárista)

(*1892) Ale Porkka

(*1926) Pirkko Karppi

(*1929) Pentti Siimes

(*1913) Leo Riuttu

(*1925) Mauno Hyvönen

(*1923) Kauko Vuorensola

(*1927) Leo Jokela

(*1914) Aino Lehtimäki

(*1922) Heikki Savolainen

(*1924) Sirkka Lindau

(*1911) Pentti Irjala

(*1932) Raili Mäki

(*1927) Helmer Salmi

(*1916) Mauno Mäkelä (producent)



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
18°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
24°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
13°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°28’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Střelec
24°02’
Váhy
26°15’
UranUran:
Beran
10°14’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
1°45’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
19°19’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°50’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°30’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Býk
14°10’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »