panna

Lidia Bogacz
(2012): Prawo Agaty (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka
Lidia Bogacz - Film: Prawo Agaty (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lidia Bogacz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prawo Agaty (TV seriál)":
(*1970) Jacek Borcuch (režisér)

(*1962) Katarzyna Bargielowska

(*1943) Marian Opania

(*1982) Bartosz Obuchowicz

(*1964) Andrzej Mastalerz

(*1960) Filip Zylber (režisér)

(*1973) Tomasz Sobczak

(*1954) Jan Frycz

(*1971) Xawery Żuławski (režisér)

(*1971) Malgorzata Kozuchowska

(*1974) Eryk Lubos

(*1986) Karolina Kominek-Skuratowicz

(*1979) Kamilla Baar

(*1963) Miroslaw Baka

(*1969) Gabriela Muskała

(*1971) Agata Kulesza

(*1962) Maja Barelkowska

(*1966) Rafal Królikowski

(*1971) Tomasz Karolak

(*1975) Sonia Bohosiewicz

(*1988) Bartosz Gelner

(*1951) Andrzej Blumenfeld

(*1973) Agnieszka Dygant



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
2°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
17°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
7°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
11°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
3°40’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Střelec
7°51’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
8°54’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
0°22’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
0°14’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°08’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°15’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°49’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »