vodnar

Mike Patton
(2009): Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.1. 1968 - 02:30h
Místo:
Arcata, Kalifornie
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
skladatel, herec, zpěvák
Mike Patton - Film: Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Patton - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mike Patton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí":
(*1936) David Carradine

(*1963) Lauren Holly

(*1948) John de Lancie

(*1971) Corey Haim

(*1967) Jason Statham

(*1976) Amy Smart

(*1945) Lloyd Kaufman

(*1956) Dwight Yoakam

(*1970) Clifton Collins Jr.

(*1966) Bai Ling

(*1973) Efren Ramirez

(*1976) Chester Bennington

(*1963) Jamie Harris

(*1973) Mark Neveldine (scénárista)

(*1973) Mark Neveldine (režisér)

(*1976) Glenn Howerton

(*1953) Ron Jeremy

(*1972) Geri Halliwell

(*1973) Michael Weston

(*1995) Billy Unger

(*1975) Art Hsu

(*1964) Eidan Hanzei

(*1982) Jenna Haze

(*1984) Holly Weber

(*1981) Brandon Trost (kameraman)

(*1981) Brandon Trost

(*1970) Reno Wilson

(*1975) Keith Jardine



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
7°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
24°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
14°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°49’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Beran
7°44’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
28°58’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
26°15’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
22°35’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°35’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Býk
14°04’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
26°26’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°22’
4. IC:
Ryby
7°30’
7. DSC:
Býk
24°22’
10. MC:
Panna
7°30’

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »