vodnar

Mike Patton
(2012): Za borovicovým hájem

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.1. 1968 - 02:30h
Místo:
Arcata, Kalifornie
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
skladatel, herec, zpěvák
Mike Patton - Film: Za borovicovým hájem
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Patton - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mike Patton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Za borovicovým hájem":
(*1954) Ray Liotta

(*1974) Eva Mendes

(*1980) Ryan Gosling

(*1956) Bruce Greenwood

(*1937) Harris Yulin

(*1969) Ben Mendelsohn

(*1979) Rose Byrne

(*1975) Bradley Cooper

(*1957) Robert Clohessy

(*1974) Mahershala Ali

(*1987) Dane DeHaan

(*1958) Sean Bobbitt (kameraman)

(*1990) Emory Cohen



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
7°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
24°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
14°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°49’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Beran
7°44’
Váhy
28°19’
UranUran:
Panna
28°58’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
26°15’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
22°35’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°35’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Býk
14°04’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
26°26’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°22’
4. IC:
Ryby
7°30’
7. DSC:
Býk
24°22’
10. MC:
Panna
7°30’

Dnes se narodili
Velká Británie Malcolm McDowell
(*1943) herec

Švédsko Stellan Skarsgård
(*1951) herec

Česká republika Helena Růžičková
(*1936) herečka

Česká republika Theodor Pištěk
(*1895) herec

Spojené státy Mary-Kate Olsen
(*1986) herečka, módní návrhářka, fotomodelka, sestra-dvojče Ashley Olsen


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Martin Buber
(*1878 - 1965) židovský filosof náboženství a překladatel rakouského původu

Itálie Anita Pallenberg
(*1944 - 2017) herečka

Spojené státy Dean Reed
(*1938 - 1986) herec, zpěvák

Francie Lucio Costa
(*1902 - 1998) architekt

Portugalsko Alvaro Cunhal
(*1913 - 2005) politik a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »