blizenci

Miloš Hajský
(1926): Werther

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miloš Hajský - Film: Werther
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1926, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1926 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miloš Hajský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Miloš Hajský - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Miloš Hajský - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Werther":
(*1906) Ela Poznerová

(*1877) František Havel

(*1896) Otto Heller (kameraman)

(*1892) Jiří Julius Fiala

(*1892) Jiří Julius Fiala (scénárista)



Tranzitní horoskop (1926)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
9°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
3°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
16°58’
Kozoroh
28°57’
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°27’
Štír
22°51’
UranUran:
Střelec
18°57’
Ryby
21°57’
NeptunNeptun:
Rak
1°01’
Lev
24°27’
PlutoPluto:
Blíženci
18°23’
Rak
13°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
1°31’
Rak
26°16’
Černá LunaLilith:
Střelec
14°28’
Lev
12°16’
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°40’
Beran
23°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »