blizenci

Miloš Hajský
(1937): Švanda dudák

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miloš Hajský - Film: Švanda dudák
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1937, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1937 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miloš Hajský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Miloš Hajský - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Miloš Hajský - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Švanda dudák":
(*1911) Helena Bušová

(*1879) Betty Kysilková

(*1893) Božena Svobodová

(*1911) Darja Hajská

(*1878) Jan Černý

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1902) Stanislav Neumann

(*1905) Jiří Dohnal

(*1895) Theodor Pištěk

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1908) Josef Gruss

(*1879) Karel Hašler (scénárista)

(*1896) Svatopluk Innemann (režisér)

(*1896) Svatopluk Innemann (scénárista)

(*1896) Vladimír Pospíšil-Born

(*1898) Otto Rubík

(*1895) Jan W. Speerger

(*1871) Filip Balek-Brodský

(*1865) Karel Schleichert

(*1904) Elsa Vetešníková

(*1896) Frank Rose-Růžička

(*1894) Karel Němec

(*1897) Josef Steigl

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1888) Václav Mlčkovský

(*1885) Karel Jičínský

(*1896) Karel Degl (kameraman)

(*1877) Ferdinand Kohout

(*1866) Bohdan Lachman

(*1915) Karla Oličová

(*1900) Jaroslav Gleich

(*1910) Václav Hanuš (kameraman)

(*1889) Erno Košťál (hudební skladatel)

(*1808) Josef Kajetán Tyl (scénárista)



Tranzitní horoskop (1937)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
9°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
3°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
16°58’
Kozoroh
6°52’
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°27’
Ryby
17°23’
UranUran:
Střelec
18°57’
Býk
5°41’
NeptunNeptun:
Rak
1°01’
Panna
18°55’
PlutoPluto:
Blíženci
18°23’
Rak
28°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
1°31’
Střelec
23°30’
Černá LunaLilith:
Střelec
14°28’
Štír
10°04’
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°40’
Blíženci
19°22’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »