stir

Petr Cibulka
(1990): Události, komentáře

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Petr Cibulka - Film: Události, komentáře
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Cibulka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Události, komentáře":
(*1967) David Černý

(*1972) Adolf Zika

(*1978) Vladimir 518

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1954) Michael Kocáb

(*1973) Jakub Železný

(*1970) Daniela Drtinová

(*1935) Jiřina Šiklová

(*1965) David Rath



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
3°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
0°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
29°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
27°36’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Panna
27°38’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Rak
9°25’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
17°42’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
19°42’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°15’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°07’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Střelec
19°04’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »