stir

Petr Cibulka
(1990): Události, komentáře

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec
Petr Cibulka - Film: Události, komentáře
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Cibulka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Události, komentáře":
(*1967) David Černý

(*1972) Adolf Zika

(*1978) Vladimir 518

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1954) Michael Kocáb

(*1973) Jakub Železný

(*1970) Daniela Drtinová

(*1935) Jiřina Šiklová

(*1965) David Rath



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
3°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
0°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
29°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
27°36’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Panna
27°38’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Rak
9°25’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
17°42’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
19°42’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°15’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°07’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Střelec
19°04’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »